Biography
C-C4H56I-34 Lernressourcen & C-C4H56I-34 Zertifikatsdemo
2025 Die neuesten ZertPruefung C-C4H56I-34 PDF-Versionen Prüfungsfragen und C-C4H56I-34 Fragen und Antworten sind kostenlos verfügbar: https://drive.google.com/open?id=1ZYC6olGJ9EqPwEeDx1tsHibeiQ9CxCRr
In heutiger Gesellschaft sind die Eliten hier und dort vorhanden, und auch in IT-Industrie. Mit der Entwicklung der Computer gibt es keine, die Computer nicht benutzen können. Als ITer fühlen Sie sie sich nicht stressig? Ihr Titel kann ihre Fähigkeit heute nicht repräsentieren. Der Titel ist jetzt nur Ihr Sprungbrett. Nur Ihre Fähigkeit kann Ihren Arbeitsplatz halten. Als ITer, wie können Sie Ihre Fähigkeit erhalten? Es ist eine sehr gute Entscheidung,SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung zu bestehen. Nicht nur können Sie mehr Fähigkeiten entfalten, sondern auch Ihre Fähigkeiten beweisen. Zurzeit ist die SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung sehr populär, wollen Sie daran teilnehmen?
SAP C-C4H56I-34 Prüfungsplan:
Thema
Einzelheiten
Thema 1
- User Management: Here, SAP Consultants explore the mechanisms of controlling access within the system through role-based permissions and onboarding processes for new users. Audit logging techniques are also covered here.
Thema 2
- Basic Setup: In this topic, SAP Consultants gain insights into establishing the foundation of the SAP Service Cloud environment. It encompasses configuring integration settings with SAP and non-SAP systems, enabling seamless connectivity, and customizing the user interface for usability and branding.
Thema 3
- Master Data: This topic familiarizes SAP Consultants with essential processes for managing master data, including customer data creation, maintenance, and archival. It also delves into managing service offerings and product data to align with business needs. Data migration strategies are explained, ensuring the successful import of existing records into SAP Service Cloud while maintaining data integrity.
Thema 4
- Communication Channels: SAP Consultants learn about configuring multiple communication channels such as email, chat, and phone, integrating CTI systems for enhanced communication efficiency, and monitoring channel performance. This ensures effective customer interaction and channel optimization.
>> C-C4H56I-34 Lernressourcen <<
C-C4H56I-34 Mit Hilfe von uns können Sie bedeutendes Zertifikat der C-C4H56I-34 einfach erhalten!
Wir alle wissen, dass die SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung in der IT-Branche eine zentrale Position darstellt. Aber die Kernfrage ist, dass es schwer ist, ein SAP C-C4H56I-34 Zertifikat zu erhalten. Wir wissen genau, dass im Internet relevanten Prüfungsmaterialien von guter Qualität fehlen. Die Examsfragen und Antworten von ZertPruefung können allen an den Zertifizierungsprüfungen teilnehmenden Prüflingen irgendwann die notwendigen Informationen liefern. Wir versprechen Ihnen, dass Sie Ihre SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung einmalig bestehen können.
SAP Certified Application Associate - SAP Service Cloud Version 2 C-C4H56I-34 Prüfungsfragen mit Lösungen (Q15-Q20):
15. Frage
Which actions are prerequisites to utilize registered products? Note: There are 2 correct answers to this question.
- A. Create customer records
- B. Create an installed base
- C. Create numeric ranges for customers
- D. Activate the service in the business role
Antwort: B,D
Begründung:
To utilize registered products, you need to activate the service in the business role and create an installed base.
The service activation enables you to access the registered products work center view and perform actions such as creating, editing, and deleting registered products. The installed base is a hierarchical structure that represents the customer's physical or logical assets, such as equipment, software, or services. You can assign registered products to an installed base to track their location, status, and warranty information. References = Solution Guide for SAP Service Cloud Version 2, section "Registered Products" and "Installed Base"
16. Frage
For which objects can you utilize categories in service catalogs? Note: There are 2 correct answers to this question.
- A. Registered products
- B. Cases
- C. Phone calls
- D. Tasks
Antwort: B,D
Begründung:
Service catalogs use categories to classify and organize service-related objects.
* Cases (A) are categorized to define their purpose (e.g., "Technical Support," "Billing Inquiry").
* Tasks (D) use categories to specify the nature of the activity (e.g., "Follow-up," "Approval").
* Phone calls (B) and registered products (C) do not utilize service catalog categories. Phone calls are tracked as interactions, while registered products are linked to customer assets.
References:
* SAP Help Portal: Service Catalogs and Categories
* SAP Documentation: Configuring Categories for Cases and Tasks
17. Frage
What options are available to automatically assign an employee or team to a case? Note: There are 2 correct answers to this question.
- A. Set up rule(s) for case routing to teams.
- B. Set up rules with BRF+.
- C. Set up rule(s) for case routing to employees.
- D. Define case types and assign responsible teams and employees.
Antwort: A,C
Begründung:
According to the SAP Service Cloud Version 2 documents and learning resources, you can use the following options to automatically assign an employee or team to a case:
Set up rule(s) for case routing to employees. You can configure case routing rules to assign cases to specific employees based on various attributes of the case, such as subject, priority, channel, or category. You can also use master data such as account, contact, product, or organization as attributes for case routing rules. You can maintain case routing rules for employees in the Settings > Cases > Case Routing to Employees view.
Set up rule(s) for case routing to teams. You can also configure case routing rules to assign cases to teams based on the same attributes as for employees. You can maintain case routing rules for teams in the Settings > Cases > Case Routing to Team view.
The other options are not correct because:
Define case types and assign responsible teams and employees. You can define case types to model different types of service workflows based on your business processes. You can add phases, steps, approvals, and automated flows to each case type. However, defining case types and assigning responsible teams and employees does not automatically assign an employee or team to a case. You still need to set up case routing rules to do that.
Set up rules with BRF+. BRF+ is a tool that allows you to create and maintain business rules in a graphical user interface. You can use BRF+ to define complex rules for various scenarios, such as pricing, output management, or workflow. However, BRF+ is not used to automatically assign an employee or team to a case in SAP Service Cloud Version 2. You need to use case routing rules for that purpose. References = Configuring Case Routing Rules, Creating a Case Type, Business Rule Framework plus (BRFplus)
18. Frage
Which elements are used to calculate the due dates defined in Service Level Agreements? Note:There are 2 correct answers to this question.
- A. Maintenance plan
- B. Working calendar
- C. Service contract
- D. Operating hours
Antwort: B,D
19. Frage
Which of the following features are available in the adaptation tool? Note: There are 2 correct answers to this question.
- A. Change the field label
- B. Add a new button
- C. Add a new field
- D. Create a new URL mashup
Antwort: A,C
Begründung:
The Adaptation tool allows UI customization without coding. Key features include:
* Changing field labels (C) to align with business terminology.
* Adding new fields (D) to capture additional data, using existing or custom fields.
* Creating URL mashups (A) requires SDK/development, not the Adaptation tool.
* Adding new buttons (B) typically involves scripting or workflow rules, not basic Adaptation.
References:
* SAP Help Portal: UI Adaptation Tool
* SAP Documentation: Customizing UIs with Adaptation
20. Frage
......
Die Fragenkataloge von SAP C-C4H56I-34 von unserem ZertPruefung existieren in der Form von PDF und Stimulationssoftware. Wir aktualisieren unsere Materialien regelmäßig, so dass Sie immer die aktuellen und genauen Informationen über die Fragenkataloge von SAP C-C4H56I-34 erhalten können. Nach langjährigen Bemühungen haben unsere Erfolgsquote von der SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung 100% erreicht.
C-C4H56I-34 Zertifikatsdemo: https://www.zertpruefung.ch/C-C4H56I-34_exam.html
P.S. Kostenlose und neue C-C4H56I-34 Prüfungsfragen sind auf Google Drive freigegeben von ZertPruefung verfügbar: https://drive.google.com/open?id=1ZYC6olGJ9EqPwEeDx1tsHibeiQ9CxCRr
Ray White Ray White
0 Course Enrolled • 0 Course CompletedBiography
C-C4H56I-34 Lernressourcen & C-C4H56I-34 Zertifikatsdemo
2025 Die neuesten ZertPruefung C-C4H56I-34 PDF-Versionen Prüfungsfragen und C-C4H56I-34 Fragen und Antworten sind kostenlos verfügbar: https://drive.google.com/open?id=1ZYC6olGJ9EqPwEeDx1tsHibeiQ9CxCRr
In heutiger Gesellschaft sind die Eliten hier und dort vorhanden, und auch in IT-Industrie. Mit der Entwicklung der Computer gibt es keine, die Computer nicht benutzen können. Als ITer fühlen Sie sie sich nicht stressig? Ihr Titel kann ihre Fähigkeit heute nicht repräsentieren. Der Titel ist jetzt nur Ihr Sprungbrett. Nur Ihre Fähigkeit kann Ihren Arbeitsplatz halten. Als ITer, wie können Sie Ihre Fähigkeit erhalten? Es ist eine sehr gute Entscheidung,SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung zu bestehen. Nicht nur können Sie mehr Fähigkeiten entfalten, sondern auch Ihre Fähigkeiten beweisen. Zurzeit ist die SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung sehr populär, wollen Sie daran teilnehmen?
SAP C-C4H56I-34 Prüfungsplan:
Thema
Einzelheiten
Thema 1
Thema 2
Thema 3
Thema 4
>> C-C4H56I-34 Lernressourcen <<
C-C4H56I-34 Mit Hilfe von uns können Sie bedeutendes Zertifikat der C-C4H56I-34 einfach erhalten!
Wir alle wissen, dass die SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung in der IT-Branche eine zentrale Position darstellt. Aber die Kernfrage ist, dass es schwer ist, ein SAP C-C4H56I-34 Zertifikat zu erhalten. Wir wissen genau, dass im Internet relevanten Prüfungsmaterialien von guter Qualität fehlen. Die Examsfragen und Antworten von ZertPruefung können allen an den Zertifizierungsprüfungen teilnehmenden Prüflingen irgendwann die notwendigen Informationen liefern. Wir versprechen Ihnen, dass Sie Ihre SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung einmalig bestehen können.
SAP Certified Application Associate - SAP Service Cloud Version 2 C-C4H56I-34 Prüfungsfragen mit Lösungen (Q15-Q20):
15. Frage
Which actions are prerequisites to utilize registered products? Note: There are 2 correct answers to this question.
Antwort: B,D
Begründung:
To utilize registered products, you need to activate the service in the business role and create an installed base.
The service activation enables you to access the registered products work center view and perform actions such as creating, editing, and deleting registered products. The installed base is a hierarchical structure that represents the customer's physical or logical assets, such as equipment, software, or services. You can assign registered products to an installed base to track their location, status, and warranty information. References = Solution Guide for SAP Service Cloud Version 2, section "Registered Products" and "Installed Base"
16. Frage
For which objects can you utilize categories in service catalogs? Note: There are 2 correct answers to this question.
Antwort: B,D
Begründung:
Service catalogs use categories to classify and organize service-related objects.
* Cases (A) are categorized to define their purpose (e.g., "Technical Support," "Billing Inquiry").
* Tasks (D) use categories to specify the nature of the activity (e.g., "Follow-up," "Approval").
* Phone calls (B) and registered products (C) do not utilize service catalog categories. Phone calls are tracked as interactions, while registered products are linked to customer assets.
References:
* SAP Help Portal: Service Catalogs and Categories
* SAP Documentation: Configuring Categories for Cases and Tasks
17. Frage
What options are available to automatically assign an employee or team to a case? Note: There are 2 correct answers to this question.
Antwort: A,C
Begründung:
According to the SAP Service Cloud Version 2 documents and learning resources, you can use the following options to automatically assign an employee or team to a case:
Set up rule(s) for case routing to employees. You can configure case routing rules to assign cases to specific employees based on various attributes of the case, such as subject, priority, channel, or category. You can also use master data such as account, contact, product, or organization as attributes for case routing rules. You can maintain case routing rules for employees in the Settings > Cases > Case Routing to Employees view.
Set up rule(s) for case routing to teams. You can also configure case routing rules to assign cases to teams based on the same attributes as for employees. You can maintain case routing rules for teams in the Settings > Cases > Case Routing to Team view.
The other options are not correct because:
Define case types and assign responsible teams and employees. You can define case types to model different types of service workflows based on your business processes. You can add phases, steps, approvals, and automated flows to each case type. However, defining case types and assigning responsible teams and employees does not automatically assign an employee or team to a case. You still need to set up case routing rules to do that.
Set up rules with BRF+. BRF+ is a tool that allows you to create and maintain business rules in a graphical user interface. You can use BRF+ to define complex rules for various scenarios, such as pricing, output management, or workflow. However, BRF+ is not used to automatically assign an employee or team to a case in SAP Service Cloud Version 2. You need to use case routing rules for that purpose. References = Configuring Case Routing Rules, Creating a Case Type, Business Rule Framework plus (BRFplus)
18. Frage
Which elements are used to calculate the due dates defined in Service Level Agreements? Note:There are 2 correct answers to this question.
Antwort: B,D
19. Frage
Which of the following features are available in the adaptation tool? Note: There are 2 correct answers to this question.
Antwort: A,C
Begründung:
The Adaptation tool allows UI customization without coding. Key features include:
* Changing field labels (C) to align with business terminology.
* Adding new fields (D) to capture additional data, using existing or custom fields.
* Creating URL mashups (A) requires SDK/development, not the Adaptation tool.
* Adding new buttons (B) typically involves scripting or workflow rules, not basic Adaptation.
References:
* SAP Help Portal: UI Adaptation Tool
* SAP Documentation: Customizing UIs with Adaptation
20. Frage
......
Die Fragenkataloge von SAP C-C4H56I-34 von unserem ZertPruefung existieren in der Form von PDF und Stimulationssoftware. Wir aktualisieren unsere Materialien regelmäßig, so dass Sie immer die aktuellen und genauen Informationen über die Fragenkataloge von SAP C-C4H56I-34 erhalten können. Nach langjährigen Bemühungen haben unsere Erfolgsquote von der SAP C-C4H56I-34 Zertifizierungsprüfung 100% erreicht.
C-C4H56I-34 Zertifikatsdemo: https://www.zertpruefung.ch/C-C4H56I-34_exam.html
P.S. Kostenlose und neue C-C4H56I-34 Prüfungsfragen sind auf Google Drive freigegeben von ZertPruefung verfügbar: https://drive.google.com/open?id=1ZYC6olGJ9EqPwEeDx1tsHibeiQ9CxCRr